Gyula
7 °C
20 °C

Őrülten szexi house dj érkezik Szibériából

2011.02.18. 18:06 Módosítva: 2011.02.18. 18:11

Nina Kraviz egy fiatal, tehetséges énekes, dalszerző és DJ, aki Moszkva egyik legfelkapottabb klubjában, a Propagandában futtatja a pénteki bulikat. Február 18-án, péntek este a magyarországi partizók is megismerhetik a kelet-szibériai Irkutszkban született szépség egyedi, pozitív zenei világát. Este tíz óráról az eredetileg tervezett Citadella helyett a Lurdy házban lévő Beat Clubban lesz hallható Poli, Rocha és Polarize dj-k társaságában.

Nina Kraviz

Nina első 12”-e Greg Wilson B77 kiadójánál jelent meg. Ezt gyorsan követte a Voices Remix Project, Jus Ed labelénél, az Underground Quality-nél, az első szóló munkája a First time EP volt. A következő lépéssel a Rekids-hez igazolt a Pain in the ass című 12”-essel, majd egy B oldalas zenével az Efdemin új kiadójánál, a Naifnál tette le névjegyét. A 2009 decemberében megjelent „Im Gonna Get U” bombasiker lett, innentől mágnesként kezdte vonzani magához a rajongókat és a felkéréseket a világ minden tájáról.

Nina koszos, mély groove-jai megtöltötték a legendás Panorama bart, a Fabricot, a Fuse-t, a Goa-t és a Space-t is. Legutóbb Okainnak remixelt, a Scream című track Nina Kraviz-féle verziója a Tsuba Records egyik legjobban fogyó zenéje, de jó példa a sajátos zenei világára a Moses, ami Sascha Funkéval közös munkájának gyümölcse, a BPitch Controllnál jelent meg.