Árpád
-2 °C
3 °C

Kepes is back

2000.12.06. 17:50
Halálhírét keltették, eltemették, aztán feltámadt. Mások meg betegségét csak a korábbi munkaadójával való összeveszés álcázásának tekintették. Mindez nem volt igaz. Kepes felépült, talán meg is fiatalodott. És újból dolgozik. Kepes Krónika néven jelenteti meg korábbi munkáit. Tavaly megjelent a Beszélgetések című könyve, amelyik nagy sikert ért el, idén pedig a Történetek.
Azt hiszem Kepest felesleges bemutatni. Ő az a mosolygó srác a képernyőről. Furcsa ilyet mondani róla, mert már az ötvenen is túl van, de ez az igazság. Jön-megy, beszélget, és aztán leül és mesél. És majdnem mindenki szereti, mert nem igazán a véleményét közli az emberekről, eseményekről. Sokkal inkább bemutatja őket. Nem a Friderikusz meg Frei Tamás féle szenzációhajhász (...nem tévedés, több mint százmillióba került ez a lakókocsi, nem tévedés...). Ha már valakit, akkor inkább Kepest, mint bárki mást illetné meg a Riporter cím.

Kepes András lányaival

A Történetekben Kepes nem interjúkat, meg riportokat közöl. Csak leír, hagyja beszélni az embereket. Mindegy, hogy Hollywood vagy a dél-szláv háború valamelyik híres-hirhedt alakja, esetleg a dalai láma, vagy egy sokgyerekes család a téma. És végül saját történetét is így adja elő. Azt hiszem Kepesről felesleges írni. Olvasni kell, nézni, és talán még kedvelni is. Mert nagyon kevés ember maradt a tévében és egy időre úgy tűnt, hogy még kevesebb lesz. Aztán most Kepes visszatért és mesél. Most már nem csak írásban és a tévéből, hanem saját honlapján ,,...mindenről amiről érdemes beszélni".

Kepesről inkább beszélgetni kellene. Kepesről Kepessel kellene beszélgetni.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?