Film készül a legpechesebb görögről

2012.12.03. 14:45
steve-carell-282588l

A Disney filmet forgat Kosztisz Mitszotakiszról, egy görög filmesről, aki pár éve költözött el az észak-spanyolországi Sodeto városába, mert szerelmes lett egy helyi nőbe. A románc nem tartott sokáig, de Mitszotakisznak bejött a vidéki spanyol élet, és maradt a faluban, ahol egy régi istálló felújításával foglalatoskodott.

Tavaly karácsonykor aztán kihúzták a lottószámokat, és kiderült, hogy a 70 házas faluban mindenki nyert a közös szelvénnyel, csak szegény görögünk nem, mert neki valahogy elfelejtettek szólni, hogy szálljon be a közösbe.

A 936 millió dolláros fődíjon osztozó falu lúzerét a filmben Steve Carell alakítja majd, aki ezek szerint nem tud kiszabadulni a szerethető vesztes szerepéből, és a Negyven éves szűz és az Office (és még kismillió másik vígjáték) után is leginkább ezt a karaktert osztják rá. Nem tudni, hogy a film hol fog játszódni (vélhetően az USA-ban), de azt reméljük, hogy az első sokkból felocsúdó görögön haverságból segítő falubelieket nem hagyják ki a a történetből.