Íme a Star Trek Into Darkness első trailere

2012.12.06. 11:36

Befutott az előzetese is a Star Trek folytatásának, a Star Trek Into Darknessnek, aminek a hivatalos magyar címe öt napja a Sötétségben - Star Trek lett. A plakát eredetiségét itt hiányolták két napja, az egy napja felkerült ütős zenére vágott előzetest eddig nem érte fanyalgás.

Bízunk abbank, hogy J.J. Abrams rendező-producer nem trafál mellé: ő jegyzi a folytatást is a 2009-es első rész sikere után. A nemzetközi premier május 13-án lesz, az itthoni bemutató június 13-án.

A főbb szerepekben Chris Pine, Zachary Quinto, Karl Urban, Anton Yelchin, Zoe Saldana, John Cho, Simon Pegg, Alice Eve, Peter Weller, Noel Clarke és Benedict Cumberbatch.

A hivatalos tartalomleírás: "amikor az Enterprise legénységét hazahívják, kiderül, hogy egy a szervezeten belülről jövő megállíthatatlan erő felrobbantotta a flottát, és mindent, amit a flotta képviselt, és ezzel a világunkat válságba sodorta. Kirk kapitánynak személyes elszámolnivalója is van, elindítja az embervadászatot a háborús zónába, hogy elkapja az embert, aki maga egy tömegpusztító fegyver. Miközben hőseinket beszippantja az élet és halál világméretű sakkjátszmája, szerelmek kerülnek veszélybe, barátságok szakadnak szét, és áldozatokat kell hozni az egyetlen családért, ami Kirknek maradt, azaz a legénységért".