Helen Mirren is csillagot kapott Hollywoodban

2013.01.04. 08:55

Egy Pig 'N Whistle nevű angol étterem előtt kapta meg a Hírességek sétányán neki régen kijáró csillagot Helen Mirren. A 2488-as számú csillag helyét Colin Firth-é mellé jelölték ki a Hollywood Boulevardon, mégpedig azért, mert Firth VI. Györgyöt alakította a Király beszéde című filmben, Mirren pedig I. és II. Erzsébet királynőt is eljátszotta már hosszú karrierje során.

Az átadáson Jon Turteltaub rendező, David Mamet drámaíró/rendező és a hollywoodi kereskedelmi kamara elnöke mondott beszédet, majd Mirren köszönte meg a csillagot egy vicces beszédben: "nagyon boldog vagyok, hogy végre Colin mellett fekhetek, évek óta végytam már erre."  Mivel a férje is jelen volt az ünnepségen, hozzátette: "Bocsáss meg drágám, nagyon szeretlek, de..."

Befejezésképpen megjegyezte, hogy hatalmas megtiszteltetés, hogy végre ő is bekerült azon hírességek közé, akiken Los Angeles lakosai taposhatnak önfeledten, szórhatnak rájuk szemetet és vizelhetnek le. "Egy kérésem lenne azért: a kutyaszar is elmegy, de rágót azt ne dobjanak rám, oké?"

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?