Ákos dalt írt Dredd bíróhoz

2013.01.09. 11:31 Módosítva: 2013.01.09. 12:41

Csütörtöktől vetítik nálunk a Dredd 3D-t, ami nem az 1995-ös, Sylvester Stallone főszereplésével készült Dredd bíró remake-eje, hanem ugyanazon képregényregénykarakter köré felépítve egy teljesen másik történetet mesél el, ahogy ez a címből is kitalálható, 3D-ben.

A sci-fi magyarországi moziforgalmazója, a Parlux Entertainment kereste meg a december 15-i arénakoncertjére készülő Ákost, mivel szerintük a legutóbbi albumán, az egyébként is futurisztikus koncepciójú 2084-en található egyik dal, a Régi jövő szinte egy-az-egyben megidézi a film hangulatát. A Parlux Entertainment szerint az Ákos-szám és a film üzenete is hasonló, hogy őket idézzük a popzene illetve a film eszköztárával idéz meg egy lehetséges, nem éppen hízelgő, posztapokaliptikus jövőképet, amely könnyen valósággá válhat.

Ákos december 15-i arénakoncertjén is elhangzott a Régi jövő, ami alatt a koncertlátogatók a Dredd filmrészleteit láthatták a videókivetítőkön. A dalhoz videoklip is készült a film felhasználásával, melynek premierje itt és most van Cinematrixon.