Hasselhoff énekel a Corvin moziban

2013.01.16. 14:05

Kedden este a The Doors csak egyszer vetített 68-as koncertfilmje előtt mutatta be a Corvin mozi azt a reklámfilmet, amiben a Broadway a Corvin moziban sorozatot hirdette. A szpot alapján feltétlenül érdemes elmenni a Jekyll & Hyde: The musical című, 2001-es előadásra (március 12.), mert olyan szerepben láthatjuk David Hasselhoffot, amiben még sosem. Nem elég, hogy Hasselhoff sztárja eltorzult arccal énekel, de csurom véresen is - kitörölhetetlen élmény volt ez a néhány másodperc is.

A sorozat egyébként február 12-én indul a Memphis című Broadway-előadással. A történet az ’50-es évek Amerikájában játszódik, és egy fehér rádiós DJ és egy karizmatikus fekete bőrű énekesnő találkozásáról, akik örökre megváltoztatják a zenét. A zeneszerző David Bryan, Bon Jovi Grammy-díjas billentyűse, aki Tony-díjat kapott alkotásáért.

Február 26-án a Smokey Joe’s Café-t az eredeti, Tony-díjra jelölt szereposztással láthatjuk. Jerry Leiber és Mike Stoller közel 40 dala hangzik el különböző énekesek előadásában. Március 22-én pedig a Putting It Together, a Broadway leghosszabb ideje futó darabja lesz a Corvinban, mely a zeneszerző, szövegíró Stephen Sondheim humoros és megrendítő darabjaiból készült válogatás.

A négy musical előadást HD minőségben, 5.1-es, eredeti hanggal, felirat nélkül, és csak egyszer mutatják be a Corvinban. A keddi, teltházas The Doors koncertfilm tapasztalatai alapján érdemes rá jó előre jegyet venni, akár a neten is.