Jön a Baywatch-mozifilm

2013.01.24. 08:52
pam2

David Hasselhoff buján göndörödő mellszőrzete és Pamela Anderson piros bikinis mellei nemcsak az amerikai tévénézők vérnyomását emelte meg a kilencvenes években, hanem a világ szinte minden tévés piacán elsöprő sikert arattak. A német háziasszonyok annyira rákattantak Hasselhoffra, hogy a sorozatban fess vízimentőt alakító színész még pár lemezt is kiadott a kedvükért, amikről csak és kizárólag az alsó-bajorországi diszkókban gondolták azt egy percig is az emberek, hogy menő. Jó, arrafelé a mai napig lehet kantáros bőrnadrágot viselő, teremfutballista frizurás kőműveseket látni, szóval nem csodálkozunk túlságosan.

A sorozatból eddig senki nem csinált mozifilmet, ami hatalmas veszteség a mozi hátsó soraiban rejszolásra rákattanó szubkultúra képviselőinek, (már ha létezik ilyen, ugye) de csak mostanáig, mert Robert Ben Garant, a Reno 911! című eszement vígjátéksorozat és az abból készült film remdezője elkészíti a Baywatch: The Movie munkacímű filmet. A projektben Hasselhoff is bevállalt egy cameót, de a főszerepet nem ő, hanem a Saturday Night Live nevű varietéműsorból ismert Bill Hader kapta meg.

A film a Reno 911 stílusában forog majd, csak most nem az egy kaptafára felhúzott rendőrös sorozatok, hanem a Baywatch elé állít majd görbe tükröt. A történetben a vízimentők egy Malibu partjainál álló olajfúrótornyon fedeznek fel egy methlabort, de ennél többet nem tudni róla. Garant azt is elárulta a hírt elsőként leközlő The Wrapnek, hogy Pamela Anderson is feltűnik majd a filmben, fellélegezhetünk.