Még ma is gyűlölik az Indy 4 atombiztos hűtőjét

2013.01.24. 13:12

2008-ban volt az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága premiere, de a fanatikus Indy-rajongók ennyi év után sem bocsátották meg Spielbergnek a gagyi mormotát, a béna CGI-majmokat, a hangyaseregre és oroszokra lecserélt okkult nácikat, a filmvégi ufós jelenetet és a kis Indy-t alakító Shia LaBeoufot.

A Screen Junkies trailerparódiája, ami a fentieket röhögi ki, tényleg zseniális. Csak az ilyen fanyalgásoknál azt nem értem, hogy az atomrobbanást egy frigóban túlélő Indiana Joneson kiakadók melyik bolygón voltak, amikor kedvenc bőrdzsekis régészprofesszorunk gyorsabban úszott egy lemerülő tengeralattjárónál, mentőcsónakban ücsörögve élt túl egy ejtőernyő nélküli, halálos zuhanást, lávatavak fölött hullámvasutazott egy bányában vagy épp egyik pillanatról a másikra obskurus ősi nyelven kezdett varázslatot mormolni, hogy legyőzze az indiai főgonoszt.

Továbbra is fenntartom, hogy a Kristálykoponya egy veszettül szórakoztató, 9/10-es kalandfilm, amit pont az rontott volna el, ha az 50-es évek hidegháborús-ufóhisztis hangulatát náciverésre cserélik. (via Slashfilm)