Ál-Lollobrigida ment férjhez Monte Carlóban

2013.01.29. 17:21

Az olasz csendőrséghez és a sajtóhoz fordult a 85 éves Gina Lollobrigida, amiért volt vőlegénye a tudta nélkül házasságot kötött vele, hogy megszerezze vagyonát. A színésznő azt állítja: az internetről tudta meg, hogy a 44 éves spanyol Javier Rigau Barcelonában állítólag házasságot kötött vele nyolc szemtanú előtt. Lollobrigida hangoztatta, hogy csalás történt: nem ő jelent meg az anyakönyvi hivatalban, Rigau a színésznő teljesen más célból aláírt felhatalmazást használt fel.

Lollobrigida elmondta, hogy Javier, akivel 2004-ben találkozott Monte Carlóban és 2006-2007 között volt együt, egyszer kért tőle egy hiteles aláírással ellátott dokumentumot. Ezzel élt most vissza a férfi. "Abban az időszakban depressziós voltam, és azt hittem, ez a kapcsolat segíthet" - mondta Lollobrigida.

A hazájában csak Lollóként ismert színésznő az ötvenes-hatvanas évek mozijának egyik olasz sztárszínésznője volt. Utoljára 2011-ben a Box Office 3D című olasz filmben szerepelt, de az utóbbi évtizedekben elsősorban szobrászként és fotóművészként dolgozott.