Jake Gyllenhaal a legnépszerűbb

2013.02.01. 12:04 Módosítva: 2013.02.01. 12:17
A Universal Home Entertainment egyszerre két amerikai toplistát vezetett múlt héten: Az utolsó műszak című film DVD- és Blu-ray-kiadása 41 millió dollárt hozott a konyhára.

A Universal Home Entertainment egyszerre két amerikai toplistát vezetett múlt héten: Az utolsó műszak című film DVD- és Blu-ray-kiadása 41 millió dollárt hozott a konyhára. A dokumentumfilmes stílusú drámában Jake Gyllenhaal és Michael Pena két fiatal rendőrt alakít Los Angeles veszélyes utcáin. Minden nap kockára teszik az életüket a közjó érdekében, de közel sem biztos, hogy a műszak végén épségben érnek majd haza.

Az Elrabolva 2 (20th Century Fox) a második helyre csúszott vissza a Nielsen VideoScan First Alert listáján, ami a lemezeladások mellett a Blu-ray-ek vásárlását is méri. Ugyanitt a Madly Madagascar áll a harmadik helyen, a Blu-ray listán pedig a Halálfutam 3. aratta le a babérokat. Az utóbbi két filmet nem mutatták be a mozikban, hanem egyből DVD-n dobták a piacra.

A Halálfutam 3. rendőrgyilkosról szól, aki Dél-Afrikában vesz részt egy brutális és erőszakos versenyen, hogy elnyerje szabadságát. A Paperboy című thriller (Millenium Entertainment) a hatodik helyen debütált a FirstAlert listáján és 7. legnépszerűbb Blu-rayen.

A Home Media magazin népszerűségi indexe a múlt hét óta nem változott:

Sikerlista

  1. Pitch Perfect
  2. Ted
  3. A Bourne-hagyaték
  4. Looper - A jövő gyilkosa
  5. Egy ropi naplója: Kutya egy idő