Itt az összes trailer a Super Bowl szünetéből

2013.02.04. 17:13

Átaludta a vasárnap éjszaka a Baltimore Ravens-San Francisco 49ers-meccset? A végeredményt a Sport Gézán olvashatja el, itt pedig összeszedtük az összes olyan filmelőzetest, amit a Super Bowl szünetében vetítettek le. Elsőnek íme a Vasember 3 trailere, amiben a gonosz Mandarin és a sok konkurens bádogember mindent atomjaira robbant, Tony Stark luxusvilláját és szuperpáncélját is ideértve (hazai premier: április 25):

Világpusztításban a Star Trek Into Darkness rendezője, J.J. Abrams is odatette magát, bár nála az elvetemült ázsiai hadúr helyett a modern Sherlock Holmes, Benedict Cumberbatch rombol le mindent (hazai premier: június 13).

Akinek tetszett, hogy a Halálos iramban 5-ben Dwayne Johnson is Vin Diesel mellett keménykedett, annak a Halálos iramban 6 is biztosan be fog jönni (magyarországi premier: május 23).

A Karib-tenger kalózai-filmek után Jerry Bruckheimer és Gore Verbinski ismét leforgattak egy olyan látványos nyári blockbustert, amiben Johnny Depp szokás szerint egy furán beszélő, kifestett idióta. A Lone Rangert, amiben a karibi kalózvilág helyett a vadnyugat elevenedik meg, június 4-től láthatjuk itthon.

Idén a Disney a Lone Ranger mellett egy másik látványos CGI-produkcióval akar egymillárdos álombevételt kaszálni, bár az Ózban Johnny Depp helyett csak James Francónak maradt hely. A híres varázsló bűvészinas éveit március 7-től vetítik a hazai mozik.