18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Kirúgták a Kámaszútra 3D bögyös színésznőjét

2013.02.06. 12:11

Még el sem készült a 3d-s Kámaszútra, a bollywoodi filmgyár várhatóan sokáig beszédtémát szolgáltató nagyszabású vállalkozása, máris az indiai újságok címlapjára került a film, ugyanis a producerek kirúgják Sherlyn Chopra modell-színésznőt a filmből. Az ok prózai: a filmben látható meztelen jeleneteket nem Indiában, hanem Hollywoodban forgatták, az erről készült werkfilmet pedog Chopra feltötlötte az internetre.

A nyilvánosságtól és meztelenkedéstől cseppet sem rettegő színésznőnek nem ez volt az első meredek húzása. Ő az első indiai nő, akit a Playboynak levetkőzött, és az első olyan helyi celeb, aki a Twitteren nyíltan felvállalta, hogy pénzért feküdt le férfiakkal. Rupesh Paul, a Kámaszútra rendezője állítólag figyelmeztette is jóelőre, hogy a film forgatása alatt fiogja vissza magát, és ne igyekezzen újabb botrányt keverni maga körül, de Chopra ezek szerint nem nagyon hallgatott rá.

Indiai lapinformációk szerint a producerek Chopra helyett hollywoodi színésznőkben gondolkoznak, ami a neveket illeti, Eva Longoriát és Mila Kunist említik, ami elég meredeknek tűnik elsőre, hiszen egyik színésznő sem valószínű, hogy egy ilyen szerepet elvállalna. Chopra a hírekre csak annyit reagált, hogy Paul már korábban is fenyegette azzal, hogy kihajítja a filmből, és ha tényleg ezt akarja, lelke rajta.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport