Sean Bean lesz az új Han Solo

2013.02.06. 16:33

Sean Bean is leszerződött a Wachowski testvérek legújabb sci-fijéhez, a Jupiter Ascendingbe: egy Han Solo-stílusú, nagydumás pisztolyhőst fog benne alakítani (aki valószínűleg itt is ugyanúgy meghal, ahogy szinte minden karakter, akit a sztár eddig bevállalt a filmjeiben). A történet egy olyan univerzumban játszódik, ahol nem az emberiség a galaxis ura, mivel a civilizációnk csak a Cro-Magnoni ősemberek és az Australopithecusok szintjén áll az idegen fajokéhoz képest.

beanstar.png
Fotó: comicbookmovie.com

A női főhősnő (akit Mila Kunis alakít) egy szerencsétlen vécépucoló emigráns, akinek a DNS-e véletlenül megegyezik az űrbirodalom királynőjének genetikai kódjával, így hogy ne ülhessen a trónra, az udvar egy profi bérgyilkost küld a nyakára. A fejvadász (Channing Tatum) viszont beleszeret a lányba, ezért nem végzi ela a feladatot, úgyhogy a film innentől egy újabb Hófehérke-feldolgozásba csap át.

A Jupiter Ascending egyébként a Wachowski-testvérek következő trilógiájának nyitófejezete lesz, persze csak akkor, ha nem bukik olyan nagyot, mint a rendezőpáros legutóbbi sci-fije, a Felhőatlasz, ami nagyjából 100 millióba került (plusz a marketingköltségek), de mindössze 85,2 millió dollárt kapart össze a pénztáraknál. (via Geektyrant)