Charlotte Gainsbourg csokiszendvicsben

2013.02.15. 13:05

Itt az első kép Lars von Trier készülő filmjéből, a Nimfomániásból, ami alapján 2013 egyik legjobban várt filmes alkotása eleget tesz a címéből adódó elvárásoknak.

A főszerepet játszó Charlotte Gainsbourg két részben tekint vissza szexuális élete hardcore és softcore epizódjaira, mindezt az agglegény Stellan Skarsgårdnak idézi fel, aki egy sikátorban talál a sebekkel és zúzódásokkal tarkított nőre, akit korábban csúnyán elvertek. Shia LaBeouf, Jamie Bell, Christian Slater, Connie Nielsen, Willem Dafoe és Uma Thurmanis a film színészgárdját erősíti, ami garancia arra, hogy akármi is lesz a film kimenetele, az biztosan emlékezetes lesz. Elég megnézni ezt a képet Gainsbourggel és két fekete szeretőjével.

A kérdés már csak az, hogy szívesen látják-e Triert Cannes-i Filmfesztiválon legutóbbi látogatása során tett, nagy port kavart kijelentései után. Mivel a bajkeverő rendező amúgy sem szívesen szerepel sajtókonferenciákon, valószínű, hogy idén csak a filmje teszi tiszteletét a rangos eseményen.