Film készül a tinikre szabott mamipornóból

2013.02.15. 11:53
artworks-000039930884-rib0sa-original

A Constantin Film szerezte meg a Beautiful Bastard megfilmesítési jogát. Azoknak, akiknek elsőre nem mond semmit ez a cím, nincs semmi szégyenkeznivalójuk. A Beautiful Bastard ugyanis nem más, mint egy Twilight fan fiction regény, azaz egy rajongó által készített iromány, aminek alapját a vámpíros könyv karakterei adják, viszont ezúttal nem napfényben csillámló ezeréves tinikről van szó, hanem egy diplomázás előtt álló gyakornok és főnöke közötti, ártatlanságot teljes mértékben mellőző, erotikusan túlfűtött „szeret, nem szeret” viszonyról.

Christina Hobbs 2009-ben írta meg a fan fiction regényt (sorozatrajongóknak félrevezetőnek tűnő) The Office címmel, amit közel 2 millió alkalommal töltöttek le az olvasók, mielőtt a szerző törölte az internetről, mert "nem bírt napirendre térni a nagy siker felett". Egy évvel később, a Masters of the Universe néven szintén rajongói regénynek indult A szürke ötven árnyalata sikerén felbuzdulva Hobbs leült alkotótársával Lauren Billingszel és a The Office történetének nagyjából 20 százalékát megőrizve, megírták a Beautiful Bastardot.

A Christina Lauren néven publikáló duó regényéből készülő film producere a Resident Evil szériát is jegyző Jeremy Bolt lesz. A forgatókönyvet az Kelly Marcel írja, aki a már készülő A szürke ötven árnyalata filmen is dolgozott. Az, hogy ki játssza majd a gyakornok Chloe Millst és média-mogul főnökét Bennett Ryant, biztos még sokáig lázban tartja majd a rajongók azon szerencsétlen részét, akik még fiatalok annyira, hogy ilyen könyveket olvassanak, de nem elég idősek ahhoz, hogy moziban megnézzék a biztosan korhatárt kapó filmet. Azok a férfiak, akik pedig a nyálukat szeretik csorgatni, reménykedhetnek, hogy Emma Stone, Emma Watson vagy valamelyik másik Emma játssza majd a főszerepet. Vagy Mila Kunis.