Richard Burton és Simon Baker is megkapta hollywoodi csillagát

MTI/Index
2013.02.15. 09:25

A néhai Richard Burton, Elizabeth Taylor egykori férje posztumusz csillagot kap a hollywoodi Hírességek sétányán. A ceremóniára mácius elsején kerítenek sort. Burton 1984-ben halt meg, az ünnepélyes átadóra igencsak lányai, Kate és Maria is elmegy majd, az viszont már biztos, hogy a walesi származású filmsztár a 2491-es csillagot kapja, és az avatáson Michael Sheen angol színész mond beszédet.

Burton csillagát az egykori felesége, Elizabeth Tayloré közvetlen közelében helyezik el. Az ekég viharos házasságáról is híres színész legnagyobb sikereit az ötvenes-hatvanas években aratta a Dühöngő ifjúsággal, a Kleopátrával, a Beckettel és a Nem félünk a farkastól című Edward Albee-dráma filmfeldolgozásával.

Simon Baker ausztrál színész, a nálunk is sikerrel futó Mentalista című sorozat főszereplője is kapott egy csillagot tegnap. A 2490-es csillag átadásán ott volt Naomi Watts és Robin Tunney (mindketten színésznők, előbbi Baker jó haverja, utóbbi a Mentalistában szerepel vele) valamint felesége Rebecca Rigg, és három gyerekük.