Rocky Balboa összeverte Dühöngő Bikát

2013.02.26. 15:01

Kiszivárgott az első kép az idén ősszel mozikba kerülő Grudge Match forgatásáról. Ez lesz az a nagyon régóta várt film, amiben végre összecsap a mozitörténelem két leghíresebb bokszolója, Rocky Balboa és Dühöngő Bika, azaz a 66 éves Sylvester Stallone és a 69 éves Robert De Niro.

Grudge-Match22938012
Fotó: Geektyrant

A sztori természetesen nem a régi karaktereikről, hanem két nyugdíjba vonult ökölvívóról, Henry 'Razor' Sharpról (Stallone) és Billy 'The Kid' McGuiganről (De Niro) fog szólni, akik évtizedekkel az utolsó meccsük után újra összecsapnak a ringben. McGuigan ugyanis sosem tudta feldolgozni, hogy Sharp az utolsó meccsükön nemcsak kiütötte és megfoszotta őt a bajnoki övétől, de a visszavágót is elutasította, így a Kölyök kénytelen volt visszavonulni a profi boksz világából és éttermet nyitni.

Razor ezek után fényes karriert futott be, időközben azonban egy drága szanatóriumba került a régi edzője (akit a 78 éves Alan Arkin alakít). A mester egészségügyi ellátása igen drága, de hogy fizetni tudja, Razor előáll a rekordbevételt generáló bokszgála ötletével, ahol végre a régi nagy ellenfele is visszavághatna neki. Ám bekavar a képbe egy valaha bombázónak számító, ötvenes nő (Kim Basinger)... Egy baj van csak ezzel az ígéretes filmtervvel: nem Stallone rendezi, hanem a botrányosan rossz Adam Sandler-vígjátékok (Csontdaráló, 50 első randi, Ki nevel a végén) és a Bölcsek kövére 2 atyja, Peter Segal, a Törtetőket és a Ne légy barom 2-t jegyző Doug Ellin forgatókönyvéből. Amerikai premier: 2013. november 15. (via Geektyrant)