Edward Furlong bántalmazás miatt börtönbe megy

2013.03.06. 12:13

Fél évre börtönbe megy a Terminátor 2. sztárja Edward Furlong színész. Furlongot még 2010-ben ítélte felfüggesztett börtönre a bíróság, de mivel a színész megsértette a próbaidejét, most le kell töltenie a büntetést.

A 35 éves Furlongot, - aki a Terminátor óta kevésjelentős szerepet tudott felmutatni,- volt felesége Rachael Kneeland jelentette fel bántalmazásért. A bíróság távolságtartási határozatot adott ki ellene, melynek értelmében 3 évig nem érintkezhet a volt feleségével, Furlong azonban ezt többször megsértette. Az elmúlt 4 hónapban többször volt dolga a színésznek a rendőrséggel, mert a hírek szerint mostani barátnőjét is bántalmazta, egyszer ráadásul nyilvánosan, a Los Angeles-is reptéren. A színészt a bíróság a felesége kérésére attól is eltiltotta, hogy kettesben legyen hat éves fiával, mert állítólag kokainnal kínálta a gyereket.

A színészt hétfőn kötelezte büntetésének letöltésére a bíróság, mely azt javasolta, ne szabadulhasson korábban. Egyes hírek szerint azonban Furlong május végén kijöhet a börtönből.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport