kurva anyád

Ismét világsztárok jönnek hozzánk forgatni

2013.03.25. 14:34
ian-mcshane-blackbeard-poster
Fotó: The Walt Disney Company

Újabb sztárok csatlakoztak Dwayne The Rock Johnson új-zélandi és magyarországi helyszínein készülő Herkules mozifilmjéhez, a The Thracian Warhoz! A Karib-tenger kalózai Feketeszakálla, Ian McShane kapta Herkules tanácsadója, a harcos pap Amphiarus szerepét, Rufus Sewell pedig a szandálos görög hérosz zsoldostársa, Autolycus lesz a rákospalotai Raleigh stúdióban készülő képregényadaptációban.

Mindkét színész szerepelt korábban a Fóton forgatott Katedrális tévésorozatban, úgyhogy szinte hazajönnek Magyarországra. Az új Herkules-mozifilm stábját erősíti még Jon Hurt (aki többek között azzal írta bele magát a filmtörténelembe, hogy a Nyolcadik utasban az ő hasából kelt ki az első Alien), és Ralph Fienness öccse, Joseph Fiennes is.

A 2014 július 24-én mozikba kerülő film rendezője a Csúcsformában 1-2-t és az X-men 3-at is jegyző Brett Ratner lesz, a magyarországi forgatást pedig ismét a budapesti székhelyű Mid Atlantic Films szervízcég főnöke, Adam Goodman intézte el: ő hozta a fővárosba az Eragont, a Borgiákat, a Katedrálist, Anthony Hopkins Rítusát, Keanu Reeves 47 roninját és legutóbb a Die Hard 5-öt is. (via Movieweb)