Megvannak a tini nindzsa teknőcök

2013.03.26. 15:01

Alan Ritchson után a három másik színészt is megtalálták a tini nindzsa teknőcök szerepére. Ritchsonról már korábban lehetett tudni, hogy ő fogja Raffaellot játszani a filmváltozatban. A deadline.com információi szerint a másik három teknőst Pete Ploszek, Noel Fisher és Jeremy Howard alakítja.

A Tini nindzsa teknőcök filmen Michael Bay producerként már évek óta dolgozik. Nemrég kiderült, hogy leszerződtette Megan Foxot is, annak ellenére, hogy a színésznő korábban azt mondta, hogy soha többé nem dolgozik vele.

Fox April O'Neilt alakítja majd, aki a teknősökről szóló rajzfilmekben, képregényekben eddig hol programozóként, hol tévés újságíróként tűnt fel. A filmváltozatban tévériporter lesz a karakter. Az még kérdéses, hogy ki játssza a főgonoszt, de állítólag hamarosan ez is kiderül.

A teknősöket alakító színészek még kevéssé ismertek, de Alan Ritchson szerepelni fog Az éhezők viadala: Futótűz-ben, ami a teknőcszereppel együtt biztos sokat dob majd az ismertségén. Ploszek a Szégyentelenek, míg Howard a Törtetők sorozatban játszott. Noel Fisher az Alkonyat: Hajnalhasadás második részében tűnt fel korábban és ő is játszott a Szégyentelenekben.

Az élőszereplős akciófilm forgatókönyve tavaly ősszel kiszivárgott. A rajongók utálták, az interneten ízekre is szedték. Michel Bay akkor azt mondta, hogy nem is a kiszivárgott verzióval dolgoznak, az még azelőtt született, hogy ő elkezdett foglalkozni a projekttel. Kijelentette, hogy az a változat már régen az iratmegsemmisítőben végezte. Tény, hogy a forgatókönyvön öten is dolgoztak, Josh Appelbaum, Andrew Nemec, Art Marcum, Matt Holloway és John Fusco.  A rendező Jonathan Liebesman (A titánok haragja) lesz.

A film bemutatója 2014. június 6-án lesz.