Nem létező robbanás a Cruise-film trailerében

2013.04.03. 08:56

A filmben végül nem látható robbanással reklámozták Tom Cruise legutóbb mozikba került akciófilmjét, a Jack Reachert, ezzel becsapták a nézőket - állítja egy új-zélandi filmrajognó. Szerinte ez az eljárás ellenkezik az ország reklámtörvényeivel, ezért visszaköveteli a pénzt, amit a mozijegyre költött.

A férfi panaszt is tett hatóságoknál. Azzal érvel, hogy a robbantás hangsúlyos része volt a trailernek, részben ez tette kíváncsivá, ezért ment el a moziba.

A filmet készítő Paramount stúdió szerint viszont megszokott dolog a filmiparban, hogy olyan elemek is szerepelnek a trailerben, amik később a filmben nem. Azt is közölték, hogy a film 130 perces, ebből csak néhány másodperc lenne a robbanás. A traileren ez a rész összesen három másodpercig látható, 2 perc 10 másodperctől. Ha valaki éppen pislogott, amikor a Jack Reacher trailere ehhez a részhez ért, akkor valószínűleg ki is hagyta a robbanást.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?