Új dinóval rémiszt a Jurassic Park 4

2013.04.05. 12:02

A Jurassic Park 3D már látható az amerikai mozikban, ami a stúdió reményei szerint kíváncsiságot ébreszt a következő, negyedik folytatás iránt. Az első részt még Steven Spielberg rendezte 1993-ban, a negyediket Colin Trevorrow, a Kockázatos túra rendezője fogja.

Jack Horner őslénykutató, akiről a Jurassic Park Sam Neil által alakított tudósát mintázták, a negyedik rész munkálataiban is segít. Elmondta, hogy a folytatásban egy eddig egyik filmben sem látott dinoszaurusz is szerepelni fog. Azt még nem árulta el, hogy melyik lesz ez a lény, de a történet köré fog épülni.

jurassic-park-3d-foto-dal-film

Akármelyik dinoszauruszt választják is, az biztos, hogy nagyon megnő az érdeklődés iránta. 1993 előtt az emberek nagy része nem ismerte a 71-75 millió évvel ezelőtt élt velociraptort, de a film bemutatója után az egyik legnépszerűbb dinoszaurusszá vált, könyvek, dokumentumfilmek, cikkek jelentek meg róla. Ezzel a legérdekesebb dinoszaurusz lett a két lábon járó, húsevő tyrannosaurus rex után.

Trevorrow és csapata, a forgatókönyvíró Rick Jaffa és Amanda Silver most is valami ilyesmiben reménykednek. A negyedik rész állítólag 2014 júniusában kerül a mozikba, de filmes újságok szerint ez nagyon optimista becslés, a bemutató valószínűleg csúszik majd.

jurassicpark3d

Tavaly októberban amúgy kiszivárgott néhány a Jurassic Park 4 korábbi forgatókönyvéhez készült vázlatrajzok közül, melyeken intelligens ember-dinoszaurusz hibridek is feltűntek. Ezt az irányt végül azonban maga Spilberg kaszálta el akkor.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?