Tom Cruise már csak sci-fi-t vállal

2013.04.16. 16:30

Úgy tűnik, hogy hiába soroltuk fel Tom Cruise legjobb drámiai szerepeit, ő továbbra is kitart az akciófilmek és a sci-fi-k mellett. A magyar mozikban már látható Feledés után a következő filmje is egy sci-fi lesz, Doug Liman All You Need Is Kill-je. És ha ez nem lenne elég, leszerződött egy újabb sci-fi-re, a Yukikaze címűre.

Ez a film Chohei Kambayashi regényein alapul és meglepő módon ebben is a földönkívüliek ellen kell felvennie a harcot az emberiségnek. Természetesen nem az emberek támadnak először, hanem az űrlények, akik harminc évvel korábban az Antarktisz felett nyitottak egy "hiperdimenzió-kaput".

Bár a Földet nem sikerült elfoglalniuk, megvetették a lábukat egy közeli bolygón. Az emberiség nagy része ugyan nem tud róla, de a háború itt folytatódik az idegenekkel.  A speciális csapat vezetőjét, akik megpróbálja visszaterelni őket oda, ahonnan jöttek, ki más játszhatná, mint az idegenek elleni küzdelem élharcosa, Tom Cruise.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?