Emma Stone lesz Woody Allen következő nagy múzsája?

2013.04.26. 14:18

Amióta kiderült, hogy Emma Stone lesz Woody Allen következő - egyelőre cím nélküli - filmjének főszereplője, megindultak a találgatások, lehet-e ő a rendező következő nagy kedvence - írja a wordandfilm.com.

Az állítólag hatalmas Woody Allen-rajongó Smith, aki még a kutyáját, Alvyt is az Annie Hall főszereplője után nevezte el, az elmúlt években kivívta a filmes szakma elismerését. Szórakoztatóbbnál szórakoztatóbb karaktereket halmozott egymásra, a 2011-es Őrült, dilis, szerelemben még olyan színészek alakítása is eltörpült az övé mellett, mint Steve Carrell vagy Ryan Gosling.

Őrült, dilis szerelem

A film rendezői úgy beszéltek Stone-ról, mint a következő nagy komikáról Katharine Hepburn és Carole Lombard óta. "Már nagyon régóta nem volt olyan színésznőnk, mint ő" - nyilatkozta Glenn Ficarra. "Szeretik a férfiak és szeretik a nők. Nem egy Julia Roberts, akivel nem tudnak azonosulni."

Stone-ban megvan a potenciál, hogy olyan felejthetetlen női főszereplő tudjon lenni, amilyen még senki nem volt a rendező korábbi filmjeiben, legalábbis Diane Keaton, Mia Farrow, Diane West és Judy Davis óta. Allen a színésznők teljes skáláján végigment, Drew Barrymoore-tól Winona Ryderig, csak hogy megtalálja a tökéletes személyt vígjátékaihoz. Valakit, aki tökéletesen el tudja játszani filmjeinek összetett és elbüvölő női karaktereit. Az elmúlt években Scarlett Johansson egészen közel került hozzá, de a vége felé már hiányzott belőle a finomság, amit Woody Allen jószándékú egoistái és megtévesztett romantikusai megkívánnak.

Nemrég befejezett filmében, a Blue Jasmine-ban Cate Blanchett alakítja a női főszerepet, de határtalan tehetsége ellenére nehéz nem kontárként tekinteni a színésznőre Allen sajátos humorának világában. Természetéből kifolyólag hiányzik belőle az, ami Emma Stone-ban megvan, ezért sejthető, hogy a színésznő és Woody Allen közös filmje nem az utolsó együttműködésük lesz.  • Hírek
  • Hírek