Sok kigyúrt magyar kell a Szikla mellé?

2013.04.29. 17:12 Módosítva: 2013.04.30. 16:28
Fotó: Universal Pictures

Banner Casting nevű ügynökség vicces statisztaválogatót hirdetett: "Nagyszabású történelmi filmhez keresünk harcművészeket, ketrecharcosokat, lovasokat, sportolókat, középkori hagyományőrző csoportokat. Keresünk még durva arcú, erős fizikumú férfiakat zsoldos, rabló, orvgyilkosok szerepkörökre. Fényképes jelentkezés és információk: film@bannercasting.hu"

Elsőre mi is azt hittük, hogy a castingügynökség az idén több hónapon át Magyarországon készülő hollywoodi szuperprodukcióhoz, Dwayne "The Rock" Johnson Herkules-mozifilmjéhez, a The Thracian Warhoz keres vasalóállú magyar harcosokat, amihez a rákospalotai Raleigh stúdióban fogják felépíteni az ókori díszleteket, sőt, iparági pletykák szerint vidéki bányatavakra is lecsapott a stáb, hogy ott vegyék majd fel a tengeri csatákat, amiket majd utólag turbóznak fel speciális effektekkel.

A Banner Casting vezetése azonban később azt közölte, hogy a cég "valóban előkészít egy nagyszabású történelmi filmet, de az nem a Hercules. A Banner Casting a Hercules című film stábjával nem áll kapcsolatban és semmilyen formában nem működik közre benne."

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla