Colin Firth James Bond-stílusban nyomja

2013.04.30. 13:16

Matthew Vaughn, a Ha/ver és az X-men: Az elsők rendezője megkezdte következő filmjének előkészítését. A The Secret Service Vaughn és Mark Millar képregényén alapul majd és egy zseniális kémről szól, aki a szárnyai alá vesz egy fiatal kémjelöltet, aki ráadásul a rokona. Uncle Jack, az idősebb kém szerepét az Oscar-díjas Colin Firth vállalta. A hírek szerint a film Vaughn és Millar verziója Marvel  S.H.I.E.L.D. -jére, vagyis egy kitalált hírszerző szervezetről szóló történeteire hajaz.

Colin Firth egy James Bond-stílusú kémet játszik majd, aki Gary nevű unokaöccsét mentorálja. A sztori szerint Uncle Jack abban bízik, hogy Gary megkomolyodik és belőle is MI6 ügynök lesz. Korábban elterjedt, hogy a Csillagok háborújának Luke Skywalkere, Mark Hamill is szerepet kap a filmben. Colin Firth a rogersmovienation.com-nak megerősítette, hogy ő játssza a főszerepet, de ennél többet nem volt hajlandó elárulni. Szerinte még túl korai a film részleteiről beszélni, csak annyit mondott, hogy ez a film olyan lesz, amihez hasonlót még soha nem csinált.

A The Secret Service a tervek szerint november közepén kerül a mozikba.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?