Kiderült, hogy milyen volt megölni Jabbát

2013.04.30. 12:43

Úgy tűnik, hogy Carrie Fisherhez nem jutott el az a figyelmeztetés, ami Harrison Fordhoz, miszerint nem beszélhetnek a Csillagok háborúja folytatásában vállalt szerepükről. Leia hercegnő alakítója ugyanis nagyon szívesen beszél arról, hogy elvállalta a szerepet a hetedik epizódban. Igaz, Carrie Fisher szavait nem kell teljesen komolyan venni, mert imád vicceket gyártani a Csillagok háborújával kapcsolatban.

Ezúttal a kanadai Calgaryban, egy képregényfesztiválon közölte, hogy örül annak, hogy megvette őt a Disney (ők gyártják a folytatásokat), mert eddig még soha nem akarták megvenni. Azért is boldog, hogy elkészítik a folytatást, mert küldtek hozzá egy személyi edzőt, hogy igazán jó formába kerüljön. "Ahogy látják, addig előre eszek egy csomó cukrot"- fűzte hozzá.

Arról is beszélt, hogy milyen volt megölni Jabbát a Jedi visszatérben. Elmondása szerint visszautasította, hogy kaszkadőrrel vegyék fel a jelenetet, mert saját maga akart végezni a szörnnyel. "Ez igazán jó móka volt és egyike a karrierem csúcspontjainak" - mondta.

Fisher nem csak saját kilóin és Jabbán, hanem Harrison Fordon is élcelődött egy sort. Felhívta a figyelmet arra, hogy a filmes csók és a valódi csók között hatalmas különbség van. Márpedig Harrison Ford nem szereti a filmes csókot. Annyira nem, hogy Fisher csók közben azt hitte, hogy Ford egy osztrigát tett a szájába. Később aztán a házibulik állandó játékát, az üvegezést is kipróbálták együtt és Fisher elmondása szerint minden jobb lett.

A Csillagok háborúja hetedik része 2015 nyarán kerül a mozikba, Harrison Ford, Mark Hamill, Billy Dee Williams és Anthony Daniels szereplésével. A rendező J.J. Abrams lesz.