Kiderült, hogy milyen volt megölni Jabbát

2013.04.30. 12:43

Úgy tűnik, hogy Carrie Fisherhez nem jutott el az a figyelmeztetés, ami Harrison Fordhoz, miszerint nem beszélhetnek a Csillagok háborúja folytatásában vállalt szerepükről. Leia hercegnő alakítója ugyanis nagyon szívesen beszél arról, hogy elvállalta a szerepet a hetedik epizódban. Igaz, Carrie Fisher szavait nem kell teljesen komolyan venni, mert imád vicceket gyártani a Csillagok háborújával kapcsolatban.

Ezúttal a kanadai Calgaryban, egy képregényfesztiválon közölte, hogy örül annak, hogy megvette őt a Disney (ők gyártják a folytatásokat), mert eddig még soha nem akarták megvenni. Azért is boldog, hogy elkészítik a folytatást, mert küldtek hozzá egy személyi edzőt, hogy igazán jó formába kerüljön. "Ahogy látják, addig előre eszek egy csomó cukrot"- fűzte hozzá.

Arról is beszélt, hogy milyen volt megölni Jabbát a Jedi visszatérben. Elmondása szerint visszautasította, hogy kaszkadőrrel vegyék fel a jelenetet, mert saját maga akart végezni a szörnnyel. "Ez igazán jó móka volt és egyike a karrierem csúcspontjainak" - mondta.

Fisher nem csak saját kilóin és Jabbán, hanem Harrison Fordon is élcelődött egy sort. Felhívta a figyelmet arra, hogy a filmes csók és a valódi csók között hatalmas különbség van. Márpedig Harrison Ford nem szereti a filmes csókot. Annyira nem, hogy Fisher csók közben azt hitte, hogy Ford egy osztrigát tett a szájába. Később aztán a házibulik állandó játékát, az üvegezést is kipróbálták együtt és Fisher elmondása szerint minden jobb lett.

A Csillagok háborúja hetedik része 2015 nyarán kerül a mozikba, Harrison Ford, Mark Hamill, Billy Dee Williams és Anthony Daniels szereplésével. A rendező J.J. Abrams lesz.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?