Kedves arcú bácsiból lesz gonosz az új Transformersben

2013.05.02. 15:42

Kelsey Grammer egyáltalán nem arról híres, hogy rosszfiúkat játszik. A barátságos mosolyú színész a Cheers című tévésorozatban játszotta Dr. Frasier Crane-t, a felső-középosztálybeli, családos pszichológust, majd ugyanezt a szerepet örökítette a karakterre épülő spin-offban, A Dumagépben. A gonoszsághoz évekig talán csak akkor került a közel, amikor a Simpson család megátalkodott késes gyilkosát, Balfék Bobot szinkronizálta. A 2011-ben induló Boss című sorozatban viszont kellőképpen bizonyította, annyira gonosz tud lenni, amennyire nem szégyelljük elképzelni.

Ez is biztosan közrejátszott abban, hogy Michael Bay rá gondolt, amikor megálmodta a Transformers 4 főgonoszát. Grammer játssza majd Harold Attinger karakterét, akit egy "kémelhárítással foglalkozó fickóként" aposztrofál a deadline.com cikke.

A színész Mark Wahlberg, Jack Reynor, Stanley Tucci és Nicola Peltz mellett gonoszkodhat majd. A film cselekményéről még nem sokat tudni, de annyi biztos, hogy a robotok kinézete nagyban különbözik majd az előző filmekétől. A 2014. június 27-én mozikba kerülő filmről annyit árult el a rendező, hogy egy "pokoli vadászat" lesz, akármit is jelentsen ez.