Robert Downey Jr. talán folytatja a Vasembert

2013.05.02. 13:57

A kasszát robbantó Vasember 3 főszereplője, Robert Downey Jr. a The Daily Show-ban beszélt a sorozat jövőjéről. Arra a kérdésre, hogy el fogja-e még játszani Tony Starkot, azt mondta, hogy nem tudja, hosszú távú szerződése van a Marvel Stúdióval és most fognak tárgyalni a jövőről. Jon Stewart műsorvezető nem találta elég megnyugtatónak a választ, "Te vagy a Vasember! Te vagy!" kiabálta a színésznek.

Robert Downey Jr. jó esélyekkel indul a tárgyalásokon, bármekkora pénzt is akar szakítani a folytatásokért. A Vasember 3 eddig közel kétszáz millió dollárt hozott a Marvel Stúdiónak és a Disneynek.  A magyar mozinézők is tódultak a filmre, múlt hétvégén több mint 92 ezren nézték meg itthon. Ezzel a Vasember 3 a sorozat rekordere: a korábbi részeket feleennyien sem látták az első hétvégén Magyarországon. A filmet mi is szerettük, kritikánk itt olvasható.

A kínai piacra egy speciális, hosszabb Vasember 3 készült, néhány kínai szereplővel. A The Hollywood Reporter beszámolója szerint a kínai verzió csak négy perccel hosszabb, mint az amerikai vagy az európai nézőknek szánt Vasember 3.

A lap szerint a plusz jelenetek egytől egyig feleslegesek, főleg termékelhelyezésekkel vannak tele. Az egyik ilyen kínaiaknak szánt jelenetben például Wang Xueqi színész egy Kínában kapható italt iszik. A legnagyobb változás a kínai Vasember 3-ban az, hogy a Ben Kingsley által játszott karaktert (The Mandarin) másképp hívják. De a korábbi pletykákkal ellentétben semmilyen extra akciójelenettel nem lettek gazdagabbak a kínai nézők.