DiCaprio Yoda lenne a Csillagok Háborúja 7-ben

2013.05.03. 14:04

Legújabb filmje, a Nagy Gatsby kapcsán interjúvolta meg Leonardo DiCapriót az MTV News. A színészt többek között arról kérdezték, hogy miért nem szokott szerepelni folytatásos filmekben. Valóban nem jellemző rá, hacsak nem vesszük számításba a Rémecskék harmadik részét, 1991-ből.

Nagy Gatsby trailer

„Ez nem valami tudatos elhatárolódás eredménye, és nem is valami olyasmi, amitől elzárkóznék. Többnyire az alapján választok, hogy milyen az alapanyag. Nem annak érdekében vállalok el egy munkát, hogy a műfajok közt ficánkolhassak, vagy kipróbálhassak valami újat, amit előtte még sosem" - reagált a színész.

DiCaprio tehát nem zárkózik el sem a folytatásoktól, és ami a legjobb hír, a nagy franchise-filmektől sem. „Hatalmas Star Wars-rajongó vagyok, hatalmas Star Wars-rajongó! J.J. Abrams nagyszerű választás, óriási, amit kihozhat belőle. Alig várom, hogy láthassam végre a munkáját" - mondta. Amikor arról faggatták, hogy elvállalná-e Anakin Skywalker szerepét az új trilógiában, akkor így felelt: „Ahhoz talán már túl idős vagyok. Inkább egy idősebb Csubakkát vagy egy magas Yodát alakítanék.”