Kezdődik Csányi melegfilmjének forgatása

2013.05.07. 17:01

Május közepén kezdődik Orosz Dénes új filmje, a Coming out forgatása Budapesten. Orosz Dénes első filmje a Poligamy volt, amelyben Csányi Sándor és Tompos Kátya játszották a főszerepeket. A Coming out-ban újra ők szerepelnek. A film a címe arra utal, amikor egy meleg úgy dönt, hogy vállalja a másságát és nem titkolózik többé a környezete előtt.

Orosz filmjének főszereplője, Erik rég túl van a coming outon, az ország leghíresebb meleg személyisége, rádiós műsorvezető, aki "büszkén vállalja másságát és éppen amszterdami esküvőjére készül kedvesével, Balázzsal" - áll a filmalap közleményében. Csakhogy történik valami váratlan és Erik szokatlan dolgokat vesz észre magán, "hirtelen a Mások közt is Más lesz".

A filmalap merész vígjátékot ígér, amihez 280 millió forintos gyártási támogatást adtak és 35 napig forgatnak. A tervek szerint a Coming out év végén már a mozikban lesz. A film producere Kálomista Gábor, gyártója a Coming out Kft.

Csányi Sándor és Tompos Kátya mellett Karalyos Gábort, Für Anikót, Gyabronka Józsefet, Mucsi Zoltánt és Takács Katit láthatjuk a Coming out-ban. Az operatőr Fillenz Ádám lesz, Orosz Dénes vele dolgozott a Poligamy-ban is.