Sci-fiben szexel Sean Penn rajzfilmfelesége

2013.05.14. 15:53 Módosítva: 2013-05-15 09:59:23

A cannes-i filmfesztivál nyitófilmje lett a Congress című, szürreális sci-fi, amit a Libanoni keringőért agyondíjazott Ari Folman izraeli rendező forgatott le Stanislaw Lem 1971-ben írt, Futurológiai kongresszus című regényéből. A történet szerint Sean Penn exfelesége, Robin Wright, aki ezúttal saját magát, a nyári sikerfilmekből mindig kihagyott, ötvenhez közeledő hollywoodi dívát alakítja, eladja a testét és az arcát egy fura filproducernek (Harvey Keitel).

Robin Wright ezután egy elképesztően pszichedelikus, pop- és magaskultúrára tett kikacsintásokkal tűzdelt, szexcentrikus razfilmbetétből begombázott musicalbe és dominaszerkóban bombán lovagló Dr. Strangelove-tisztelgésbe átcspó utazásra indul, amihez képest Terry Gilliam Monty Python-animációi csak béna gyerekrajzok. A magyar premier időpontját sajnos még nem tudni. (via Geektyrant)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?