Csak remake lesz a Jurassic Park 4?

2013.05.22. 12:21

Rájár a rúd mostanában a Jurassic Park rajongóira. A kultuszt teremtő nagy mű után kaptak egy elég langyos folytatást, majd egy kifejezetten gyenge harmadik részt, aztán 15 évig nem is próbálkozott senki a dinók feltámasztásával. Tavaly kezdtek el terjedni a pletykák a Jurassic Park negyedik részéről, de mielőtt még örülhettek volna a rajongók, rögtön el is halasztották a forgatást egy évvel. De legalább már megvolt a rendező Colin Trevorro személyében.

Most pedig az újabb hírek arról szólnak, hogy a negyedik rész nem is folytatás lesz, hanem pusztán az első, eredeti rész újraforgatása. Legalábbis ezt nyilatkozta Sam Neill színész, aki az első és a harmadik részben is Alan Grant paleontológust alakította.

68129984

A legtöbben ezt nem tartják valószínűnek, hiszen a film még mindig Jurassic Park 4 munkacím alatt fut, és a hírek szerint a Universal Pictures 5. és 6. részt is szeretne. A legvalószínűbb forgatókönyv szerint a Trevorro más szereplőkkel és más sztorival forgatja majd a filmjét, de ugyanabba a világba ágyazva. Azt is tudni lehet, hogy a tervek szerint a filmben egy új, eddig még sosem látott dinoszaurusz is szerepel majd.