Egyre több várost rohannak le a zombik

2013.05.29. 15:59

Brad Pitt várva várt zombifilmje, a World War Z meggyőző plakátokat kapott. A kollekcióban Budapest sajnos még nem szerepel, de már megnézhetjük a zombik által lerohant Barcelonát, Sydneyt, Berlint, Rómát, Párizst és Mexikóvárost.

World Waz Z

Kell is a klassz kampány a filmnek, amiről az alapjául szolgáló regény szerzője, Max Brooks azt mondta, hogy nem tudja garantálni a rajongóinak, hogy a film olyan lesz, mint a regény. Azt is hozzátette, hogy ő nincs abban a helyzetben, hogy megmondja az embereknek, hogy megnézzék-e a filmet vagy sem, de azt tanácsolja, hogy "tekintsenek rá úgy és ítéljék meg úgy, mint egy filmet". Köszi.

Captura de pantalla 2013-05-28 a la(s) 18.39.01.png

A Magyarországon is forgatott filmben Brad Pitt arra keresi a választ, hogy miként szabadult rá a zombivírus az emberiségre. Oroszországtól a Távol-Keletig mindenhová elutazik, hogy kideríthesse a zombiinvázió okát. A film 150 millió dollárba került, többször újraírták, utólag forgattak hozzá, majd párszor még újravágták. A magyar hatóságok sem könnyítették meg a filmesek dolgát, elég csak az emlékezetes fegyverlefoglalási ügyre gondolni.

A World War Z június 21-én kerül az amerikai és június 27-én a magyar mozikba.