Gibson újra melózik, Banderas pornóbajszos cowboy

2013.05.31. 15:33 Módosítva: 2013.05.31. 15:41

Csodálatos Machete Kills-előzetessel, helyesebben tráiler exclusivóval ajéndékozta meg a Yahoo olvasóit és persze a világ összes geekjét a mexikói rendezőfenegyerek, Robert Rodriguez. A videó a spanyol nyelve miatt eleve viccesen tökös, ráadásul annyi sztár adta a nevét Danny Trejo legújabb vérengzéséhez, a Machete Killsben, hogy fel sem lehet sorolni. Azért persze megpróbáljuk: kedvenc mexikói sittesünk mellett ezúttal a pornóbajszos Antonio Banderas, a korábban zsidózás és asszonyverés miatt szinte alig forgató Mel Gibson és a spanyol nagypapa emlékére a Carlos Estevez nevet használó Charlie Sheen is felbukkan. Utóbbi lesz az Egyesült Államok elnöke.

Rodriguez persze nemcsak a macsó főszereplőkről, de az egekbe szökő jónőfaktorról is gondoskodik: olyan latin felmenőkkel rendelkező, fegyverfetisiszta tangás bombázókkal zsúfolta tele a Machete 2-t, mint az első részben már meztelenkedő, félig mexikói Jessica Alba, a hollywoodi filmekben mindig mexikói női akcióhőst alakító, de valójában dominikai és Puerto Rico-i felmenőkkel rendelkező Michelle Rodriguez, és a csöcsgéppisztollyal felszerelt , 40 éves kolumbiai bombázó, Sofía Vergara. Mellettük fog domborítani ezen kívül Amber Heard is, aki ugyan szőke és egy csepp latino vér sincs benne, de kit érdekel, ha egyszer így néz ki bikiniben?

A szeptemberben mozikba kerülő filmben az apai ágon kolumbiai származású Alexa Vega is benne lesz, aki a Kémkölykök-széria szende kislányából ilyen dögös bombázóvá cseperedett: