Ébredjen Samuel L. Jackson szapulására!

2013.05.31. 13:45 Módosítva: 2013.05.31. 13:47

Az ikonikus Samuel L. Jackson nem elégszik meg a tipikus "kérdezz tőlem bármit"-típusú felhívásokkal, amikor a Reddit közösségi oldalon kezd el aktívkodni. A népszerű színész arra kérte szimpatizánsait, hogy csütörtök éjszakáig bezárólag írjanak háromszáz szavas kommentárokat, amelyek közül a legtöbb szavazatot elérő monológot maga Samuel L. Jackson olvassa majd fel.

"Az egyik kedvenc nonprofit szervezetemért, az Alzheimer Szövetségért teszem mindezt, a családom ugyanis, sajnos, érintett a betegségben" – írja felhívásában a fekete művész.

samuel jackson
Fotó: Reddit

Az egyik legnépszerűbb adalék szerzője, a "teaguechrystie" nevű Reddit-felhasználó meghökkentően sok, 25 ezer szavazatot ért el. Kommentárjának címe "az új ébresztőórám". A reggeli felkelést motiváló beszéd nem kertel, és ellentmondást nem tűrve szólítja fel a lustákat:

"Azt hiszed, ennek könnyen kellene mennie? Szerinted nekem könnyen ment?! Emeld meg végre a seggedet! Emeld. Meg. A seggedet. Most azonnal."

A fennmaradó közel 280 szó pedig még ennél is tovább megy, és verbálisan még ennél is erélyesebben rugdossa ki az ágyból az éppen ébredezőket.

Ráadásként és motivációként Samuel L. Jackson felajánlott még egy közös angliai ebédet is. A szerencsés azok közül kerül ki, akik legalább 3 dollárt adományoztak a nemes cél érdekében. 200 dollárnyi felajánlásért cserébe a színész a védjegyévé vált Kangol-sapkáinak egyikét adja majd – természetesen dedikálva.

Az ébredést segítő videó remélhetőleg mihamarabb elkészül majd, hogy bearanyozza és könnyebbé tegye a nehezen induló reggeleket.

Support The Samuel L. Jackson Foundation and win lunch with Samuel!