Beszaratós rémisztgetés és Ford kopaszon

2013.06.07. 13:25 Módosítva: 2013.06.07. 15:09

James Wan a Fűrész óta folyamatosan sikeresen sokkolja és ijesztgeti a közönségét. 2010-ben sem volt másképp, amikor az Insidious megjelent. Most itt a folytatás.

Az insidous szó jelentése ármányos. Az első rész inkább volt pozitív értelemben nyomasztó, mint ármányos, valószínűleg a frappánsan csak Insidious: Chapter 2-nak keresztelt folytatásban sem lesz ez másképp. Ugyanaz a család van a középpontban, mint az előző filmben. A trailer azt sugallja, hogy a jól bevált eszközökkel támadnak majd minket: hosszú snittek ijesztő befejezéssel, félelmetes öreg nénik és beszaratós rémisztgetések.

A tengerentúlon pont péntek tizenharmadikán kerül a mozikba, szeptemberben.

Insidious 2 - Official Trailer

A másik friss trailer a Paranoia című thrilleré. A színészgárda tele van nagy nevekkel. Harrison Ford és Gary Oldman két rivalizáló milliárdost alakítanak, akik mindent megtesznek, hogy kinyírják egymás cégét és ezzel tulajdonképpen egymást. Na, ez a film aztán tényleg ármányos lesz. A gazdasági világsiker mögött álló kapzsiságba és árulásba is beleláthatunk. Liam Hemsworth egy feltörekvő tehetséget alakít, aki a milliárdosok játékszere lesz, aztán egyszer csak elkezd túl sokat tudni, de amikor erre ráeszmél, akkor persze már túl késő. Hemsworth, mint tejfeles szájú huszonéves, nagyon izgatott, hogy ilyen nagy nevekkel szerepelhet együtt a filmvásznon. Augusztus 16-án derül ki, hogy megállta-e a helyét.

Paranoia - Official Trailer