A mexikói Bond titkosügynök és focista

2013.06.07. 11:57

Hamarosan indul az El Rey, egy angol nyelvű tévécsatorna-hálózat, ami kifejezetten az Egyesült Államok latin-amerikai származású nézőit célozza majd meg. A sokmilliós kisebbségben sokmilliós lehetőségeket látott Robert Rodriguez és a Comcast nevű amerikai médiaóriás. Közös vállalkozásuk eredménye 2014-től lesz elérhető a nézők számára. A Desperado, az Alkonyattól Pirkadatig vagy például a Sin City tükrében Rodrigueznél jobb emberre nem is bízhatták volna a melót.

A rendező jelenleg egy tizenhárom epizódos, James Bondra hajazó titkosügynökös sorozat első részét forgatja a csatorna számára. Az alaptörténet szeretetre méltóan mexikói; a CIA-nak dolgozó szupertitkos szuperügynök nemcsak, hogy egy igazi playboy, de ráadásul egy VILÁGSZTÁR FOCISTA! Ezzel a produkcióval indít majd az El Rey, illetve az Alkonyattól Pirkadatig tévésorozatra nyújtott verziójával, amit szintén kíváncsian várunk.

Ezzel párhuzamosan derült ki, hogy Leonardo DiCaprio újra gonosz lesz. Ráadásául a Secret Service képregényadaptációban. A készülő film alapjául szolgáló alkotás egy titkosügynökről szól, aki kémet nevel saját naplopó unokaöccséből. A rendező Matthew Vaughn lesz (neki köszönhetjük például a Kick-Ass című filmet), a főgonosz DiCaprio, a főhős Colin Firth. Legutóbb a Django elszabadultban látszott tökéletesen, hogy az egykori szelíd arcú srác olyan gonosz tud lenni, amennyire csak akar, képregény-adaptációban pedig talán még nem is láttuk.