Mel Gibson lesz az Expendables 3 főgonosza

2013.06.10. 09:28 Módosítva: 2013.06.10. 12:30

Lassan minden hétre jut egy újabb Expendables-hír. Pár nappal azután, hogy kiderült, a sittről frissen szabadult, adócsaló Wesley Snipes is benne lesz a harmadik részben, Stallone elárulta, hogy  az új főgonosz Mel Gibson lesz. Az 57 éves sztár ugyan az asszonyverés és a részegen zsidózás miatt Hollywoodban kegyvesztett lett, de Stallone a régi barátság miatt mindenképpen forgatni akart vele, pár hónappal ezelőtt még az Expendables 3 rendezői székét is felajánlotta neki (bár abba végül az ausztrál Patrick Hughes ült bele).

Az már biztos, hogy az Expendables-csapatban alaptagnak számító akciósztárok (Stallone, Schwarzenegger, Bruce Willis, Dolph Lundgren és Jason Statham) mellé hivatalosan is csatlakozott Nicolas Cage, Jackie Chan és Wesley Snipes. Stallone a jónőfaktorról sem feledkezett meg, és főszereplőnek szerződtette Milla Jovovichot, aki szerinte ugyanolyan közönségkedvenc női akcióhős lett a Resident Evil szériával, mint Sigourney Weaver az Alien-filmekkel. 

Stallone egyébként folyamatosan újabb és újabb neveket dob be a film álomcsapatába. A Twitterén például ilyen üzenetekkel kergeti az őrületbe a rajongóit: "Dumáltam Steven Seagallal Moszkvában. Azt mondta, benne akar lenni az EX3-ban, de csak ha jó lesz a szerep", "Antonio Banderas? Talán..." vagy "Még akár Mickey Rourke is visszatérhet". A sokadik nagy név emlegetése természetesen már a vicces kamuplakátok sorát is elindította, az aktuális kedvencünk most épp ez: