Itt vannak a Star Wars 7 karakterei

2013.06.20. 09:36

Ahogy mi is megírtuk, a Disney filmstúdió 2015-től minden nyáron szeretne bemutatni egy Star Wars-részt.  A J. J. Abrams rendezésében készülő Star Wars: VII. résszel kezdődik a sorozat, amiről már tudni lehetett, hogy az eredeti sorozatban Han Solót játszó Harrison Ford és a Leia hercegnőt alakító Carrie Fischer is benne lesz. A Disney tavaly állt elő a Star Wars-széria folytatásával, miután megvásárolta a sorozat jogaival rendelkező Lucasfilmet.

Most az is kiszivárgott, hogy milyen karakterek lesznek a hetedik részben. Egyelőre csak szűkszavú leírások jutottak el a sajtóhoz, de annyi kiderült, hogy ebben az epizódban fontos szerepet kap egy 20-25 év közötti, szellemes férfi, aki fiatal kora ellenére mégsem a klasszikus jóképű karakter. Aztán keresnek egy másik férfi szereplőt is, aki a húszas évei végén jár, neki egy "jóképű és magabiztos" figurát kéne adnia. Egy tinilány is szerepet kap a folytatásban, aki jó humorérzékű és jó fizikumú, valamint egy másik, vagányabb kamaszlány-karakter is lesz a Star Wars: VII.-ben. A lányok lehetnek akár Luke Skywalker, akár Han és Leia gyerekei is.

Képünk csak illusztráció
Képünk csak illusztráció

Egy negyvenes, katonás, szintén erős fizikumú pasi, egy harmincas intellektuális típus és egy sokkal idősebb, hetven körüli, határozott férfi szintén fontos szerephez jut a sztoriban. Most pedig indulhat a találgatás, hogy kik kapják a szerepeket és vajon milyen sors vár a tinilányokra és a katonás fickóra a folytatásban!