Schwarzenegger meg akarja ölni Stallonét

2013.06.28. 12:23

Végre teljesült az álma azoknak, akik a 80-as évek másolt vhs-kazettás akciófilmjei óta arra várnak, hogy Arnold Schwarzenegger összecsapjon Sylvester Stallonével! Az Escape Planben sor kerül az évszázad csatájára, aztán a két hatvanas izomhegy szépen kibékül egymással, és együtt találják ki, hogyan pattanhatnának meg a világ legkeményebb és legbiztonságosabb szuperbörtönéből.

ESCAPE PLAN - Trailer

Stallone ugyanis a sztori szerint a szuperbörtönöknek hitt kóterekből való megpattanás apostola, pár kenyérgalacsinnal és egy doboz cigivel bármelyik cellából kijön, de most még őt is átverik a gonoszok, így csak a kevésbé gonosz börtöntöltelékekre számíthat, ha bosszút akar állni.

Escape-Plan1
Fotó: Summit Entertainment

Az enyhén szólva Prison Break-nyúlásnak tűnő Escape Plan mindenképp az év legjobban várt filmje, és ha még ez is lesz a világ legszörnyűbb, anyagilag is hatalmasat bukó B-mozija, Stallone és Schwarzenegger pár perces pofozkodós jelenetéért mindenképp megérte leforgatni! Amerikai bemutató október 18-án, magyar premier szintén valamikor októberben. (via Moviefone)