Nolan és Bale nem csinált több Batmant

2013.07.02. 08:56

Nem lesz több Batman, legalábbis Christian Bale főszereplésével biztosan nem. Erről maga a színész beszélt az Entertainment Weekly-nek. Bale szerint hihetetlenül szerencsések, hogy készíthettek három Batman-filmet Christopher Nolan rendezővel, de ennyi elég is volt ebből. "Nem szabad mohónak lenni" - tette hozzá Bale.

Annak ellenére, hogy a színész és a rendező többször utaltak rá, hogy a 2012-es A sötét lovag: Felemelkedés című Batman-film volt az utolsó ilyen közös munkájuk, a pletyka időről időre szárnyra kapott, hogy mégis folytatják. Legutóbb Az acélember sikere után (az egyik producer Nolan volt) terjedt el megint, hogy mégis lesz új Batman Bale főszereplésével Nolan rendezésében.

Bale azt is elmondta, hogy nem okoz neki gondot, hogy átadja egy másik színésznek a szerepet. Szerinte Batman szerepe olyan, mint egy fáklya, ami egyik kézből a másikba kerül és kíváncsian várja, hogy más mit kezd vele. Hozzátette, hogy az sem igaz, hogy részt vesz a Justice League-ben, ami előreláthatólag 2015-ben kerül a mozikba.

A 39 éves sztár most inkább a művészibb projektek felé fordult, két Terence Malick- filmben, David O. Russell American Hustle című filmjében Scott Cooper Out of the Furnace című thrillerében láthatjuk.