Vírusvideó a Végjátékhoz

2013.07.19. 09:30

Ma már nemcsak trailerekkel meg plakátokkal, hanem vírusvideókkal is próbálkoznak a stúdiók, hogy minél többen nézzenek meg egy-egy filmet. A Végjátékhoz készült videón a főszereplő, Harrison Ford nem úgy mondja bele a kamerába, hogy a hadseregnek szüksége van ránk, mint Uncle Sam, az USA ikonikus képzeletbeli katonai toborzótisztje, de azért eléri, hogy késztetést érezzünk, hogy a videó végén látható linkre kattintsunk. Azt hittük, hogy jó játék lesz, de nagyot csalódtunk.

Játék helyett ugyanis egy Végjátékkal kapcsolatos kérdezz-feleleket kínálnak a bepalizott nézőknek. A Facebook adatlapunkra rácsatlakozva kapjuk a kérdéseket, hogy mit tennénk, ha XY ismerősünk ilyen, meg olyan helyzetben hagyna minket. (Pont bele tudjuk képzelni magunkat.) Pár ilyen semmitmondó kérdés lepörgetésével végül megkapjuk, hogy melyik csapatba lennénk beosztva. Aki mégis érdekel, hogy milyen beosztásban szolgálhatna Harrison Ford alatt, az most kipróbálhatja.

Battle School Needs You!

A Végjáték premierje november 1-re van kitűzve, de ha csak ennyivel tudják fenntartani az érdeklődésünket, akkor lehet, hogy még a melegszervezet aktivistái is meghiúsíthatják Orson Scott Card kultikus sci-fijének filmadaptációját.