Slash horrorfilmet készít

2013.07.24. 12:01

A Guns N' Roses istengitárosa, aki 2008 óta egyengeti a szólókarrierjét, horrorfilmet készít, már ki is jött hozzá az első trailer. A címe az lesz, hogy Nothing Left to Fear, a történet pont ugyanaz, mint az összes többi ijesztgetős, darabolós horrorban: a férfi főszereplő (itt egy lelkész) családjával eldugott vidéki városban (Stull, Kansas) kezd új életet. A házról persze kiderül, hogy alatta fekszik a pokol hét kapuja közül az egyik, amely ráadásul „egy ártatlan vérét követeli”. Egy sereg föld alól előmászó élőhalott persze pont ezt akarja megnyitni és így tovább.

'Nothing Left to Fear' Trailer

Ami viszont mégis érdekessé teszi a filmet, hogy a producerkedés mellett Slash maga írja hozzá a zenét, és a filmzene egyben Slash új albuma is (illetve: Slash következő új albuma egy filmzene). A film alatt tehát hallható lesz egy csomó új szám, amelyek a trailer alapján nem is lesznek rosszak. Slash egyébként azt mondja, hogy gyerekkora óta arról álmodik, hogy horrorfilmet készíthessen.

Szerintünk mégis az jár majd a legjobban, aki az egészet egy hosszú videoklipnek fogja fel – ez 2013-ban már másodszor lesz így, A Nagy Gatsby legnagyobb erénye szintén a zene, pontosabban Lana Del Rey volt (meg persze Carey Mulligan és Leonardo DiCaprio).