Nem csak szép lesz az Avatar 2

2013.07.25. 12:14

Korábban már voltak hírek az Avatar folytatásával kapcsolatban, például, hogy egyszerre készül majd a második és a harmadik rész. Egyelőre tolódnak a munkálatok, úgy néz ki, hogy a második rész csak 2015-ben fog megjelenni a tervezett 2014-es dátum helyett. Ez annak is köszönhető, hogy James Cameron még mindig nem készült el a forgatókönyvvel, és nem akar az első rész munkálataihoz hasonlóan a forgatás közben kapkodni.

Jon Landau, a film producere nyilvánosságra hozott pár tesztfelvételt a filmből, amin egyértelműen látszik, hogy sokkal nagyobb felbontásban lesznek majd láthatók a Pandora bolygón járkáló emberek és navik.

Az első rész után az a minimum, hogy a látvány újra lélegzetelállító lesz. Ugyanakkor a készítők azt ígérik, hogy bármennyire is káprázatos lesz az Avatar második és harmadik része, a történetmesélésre fognak összpontosítani. Mivel az alapokat már lefektették, James Cameron egy olyan laza kapcsolódású trilógiát akar, amelynek egyes részei külön-külön, önálló filmként is megállják helyüket.