Új Batman-színészt keres a Warner

2013.07.29. 12:02

Ez a tanulsága a Business Insider cikkének, amiben a 2015-re várt Batman vs. Superman filmről írnak, amely egyébként minden rajongó álma. Azt szedték össze, miért nincs semmi értelme Bale visszatérésére várni, íme az érveik.

  • Christian Bale már többször kijelentette, hogy Batman és közte mindennek vége. Legutóbb az Entertainment Weekly-nek: „Nem szeretném Batmant játszani egy nagy Igazság Ligája-filmben.” A Superman vs. Batman persze még nem egy komplett Justice Lague, de azért elég nyilvánvaló, hogy minek készítik vele elő a terepet, főleg, mivel a Marvel a Bosszúállókkal (Avengers) már meglépte a nagy szuperhőscrossovert. Némi remény: 2010-ben, a Sötét Lovag – Felemelkedés előtt az E!-nek ugyanezt mondta, de hozzátette: „hacsak Christopher Nolan meg nem kér rá”.  A Superman vs. Batmant ugyan nem Nolan rendezi, de ő a producer.
  • Az új filmben lévő Batman-jelvény teljesen más, mint a Nolan-Batmanekből ismert, szóval ez valószínűleg egy másik Batman-inkarnáció. Íme a két változat:
    Batman-jelvény az új filmben.
    Batman-jelvény az új filmben.
    Fotó: Business Insider
  • A stúdió Batman-színészt keres, ezt a 2015-ös filmet bejelentő sajtóközleményben is írják.

A Warner Bros már régóta célozgat egy Superman vs. Batman filmre, például a Legenda vagyokban az egyik épületre felmontírozták a poszterét. Mostanra viszont már hivatalos a 2015-ös kiadás. Superman szerepével minden rendben van, őt Henry Cavill fogja játszani (tehát ugyanaz a színész, akit a mostani filmben is láttunk).