Készül a Pillangó-hatás remake-je

2013.07.29. 11:23

Hogy miért, az rejtély, de újra leforgatják Ashton Kutcher időutazós scifi-thrillerjét. A majdnem tízéves film arról szól, hogy Evan (őt játssza Ashton Kutcher) többször visszautazik az időben, hogy minden balul sikerült dolgát helyrehozza. A bökkenő csak annyi, hogy a múltban megváltoztatott dolgok súlyos hatással vannak a jelenre és csak rosszabb lesz minden.

Az eredeti film stábja szinte teljesen egészében részt vesz az új film elkészítésében. A producerek közül A.J. Dix, J.C. Spink, Anthony Rhulen, Chris Bender most is benne vannak a csapatban, de az eredeti Pillangó-hatást jegyző író-rendező, Eric Bress is vállalta a remake-et.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy hova akar kifutni a történet, mi értelme van valamit tíz évvel később újra megcsinálni ugyanazokkal az emberekkel. A találgatások szerint elképzelhető, hogy ezúttal egy kevésbé sötét verziót akarnak készíteni, ahogy az is, hogy így akarják elfelejtetni az eredetiből készült gagyi folytatásokat. Hogy Ashton Kutcher is vállalja-e a forgatást, még nem tudni.