Képtelenség megszokni Ashton Kutchert Jobsként

2013.08.01. 09:53

Augusztus 16-án mutatják be az amerikai mozik a Jobs című Steve Jobs életrajzi filmet. A döbbenet azonban, hogy Ashton Kutcher kapta az iPadek és iPodok kitalálójának, az Apple társalapítójának szerepét, nem csökken. Kutcher színészi képességeiről megoszlanak a vélemények, persze a Két pasi meg egy kicsiben elmegy (epizódokért 700 ezer dollárért), de ehhez a szerephez azért több kell.

Jobs The Film_ Making of Jobs - Behind the Scenes Featurette

Ahogy a most kijött werkfilmet elnézzük, a Jobs bombasztikus semmitmondásokból és ezerszer látott klisékből áll össze. Ahogy lenni szokott, a rendező és a főszereplő is mond pár üres mondatot a filmről és Steve Jobsról. Ami miatt érdekes a kisfilm, hogy újabb jelenetek kerültek bele a filmből. Sajnos Ashton Kutcher ezekben sem játszik jobban annál, mint amit a korábbi trailerekben láttunk.

A  Jobs egyébként a címszereplő életének harminc évét öleli fel, a filmben játszik még Dermot Mulroney, Josh Gad, Lukas Haas, J.K. Simmons és Matthew Modine. Ők elég jó színészek, így még erősebb a kontraszt szegény Ashton Kutcherral.