no

Jennifer Aniston elképesztő sztriptíztánca

2013.08.02. 16:18

Vadonatúj, korhatáros trailer jött ki a nálunk Családi üzelmek címen futó We're the Millershez: a 44 évesen is bombázó Jennifer Aniston nemcsak ledobja benne a textilt, de rengeteget káromkodik és megbámulja egy tinédzser fiú pókcsípéstől beduzzadt péniszét is.

A fergetegesnek ígérkező, drogcsempészes vígjátékot a Kidobóst is jegyző Rawson Marshall Thurber rendezte Bob FisherSteve Faber, Sean Anders és John Morris forgatókönyve alapján, akik korábban olyan filmekhez és tévésorozatokhoz szállították a poénokat, mint az Egy rém rendes család, a Szextúra, a Túl jó nő a csajom és az Ünneprontók ünnepe.

We're the Millers - Káromkodós, vetkőzős trailer!

A történet egy idióta álcsaládról szól, ahol az anyuka (Jennifer Aniston) egy sztriptíztáncos, akinek a vetkőzésére a pubertáskorú kamufia (Will Poulter) csak azért nem masztizik, mert megcsípi egy madárpók a péniszét, az apuka (Jason Sudeikis) pedig valójában egy lúzer drogfutár, akinél még az állítólagos lánya (Eric Roberts csemetéje, Emma Roberts) is többet szexelt.

Az Amerikában már augusztus 3-án mozikba kerülő vígjátékot itthon csak három hét késéssel, augusztus 22-én láthatjuk. (via Geektyrant)